BiBs Fopspenen kan je vandaag de dag niet meer wegdenken uit iedere gaderobe van een new born baby. Met hun geweldige ontwerp en trendy kleuren zijn het echt geweldige speentjes! BiBs is een hoogwaardig Deens merk. Elke Fopspeen wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd in het hoofdkantoor in Kopenhagen – Denemarken. De productie, magazijn en het kantoor bevinden zich allemaal onder één dak, zodat iedereen een gevoel heeft bij het proces van het maken van de Speen. BiBs stelt erg hoge eisen aan de kwaliteit en creativiteit, dit is dan ook de reden voor hun voortdurende groei! Ze hebben een duidelijke ambitie, de beste baby producten verkopen!


Invented 4 Kids is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. Vader van Evelien en Teun en altijd in voor een briljant idee! In het bedrijf ontwikkelen ze de producten zelf en hebben een eigen atelier in Turkije waar de producten worden gemaakt. De katoen voor hun producten is biologisch geteeld. Ze vinden het geweldig om te zien hoe blij jonge ouders worden van hun producten en dat is natuurlijk ook waarom ze het doen! Het is een geweldig, inventief en handig merk! Ze doen alles om jonge ouders optimaal van hun baby te laten genieten!


Jollein een succesvolle onderneming in babykamertextiel en – accessoires. Iedere jonge moeder wil een veilige thuishaven voor haar kind. Ze wil veiligheid bieden en warmte geven. Het merk Jollein helpt de jonge gezinnen hiermee met mooie en betaalbare baby Essentials.

Smits Assen B.V. - Onder de merknaam Jollein ontwerpen zij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op onze basiscollectie. De collecties zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen. 


Mushie is de voonaam en het brein achter het merk Mushie – Co. Samen met haar man heeft ze mushie gestart na de geboorte van hun tweede kindje. Mushie is een merk uit de Verenigde Staten, dat vooral ECO-vriendelijke materialen combineert met een modern en eenvoudig design.


Bij het merk Tirxie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. Ze willen deze fantastische eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien. Bij Trixie geloven ze in het belang van verantwoordelijke keuzes om een gezonde toekomst voor onze kinderen te garanderen. Daarvoor steunen ze op de beste stof- en productiekwaliteit om er zeker van te zijn dat hun producten het intensieve gebruik door de kleintjes kunnen doorstaan. Vanuit een diepgaand respect voor de planeet zijn al hun producten gemaakt van biologisch katoen.

 

© 2020 - 2024 Jans Babybox | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel