per pagina
Sorteer op
    31 - 60 van 63 resultaten

Brievenbus Kraamcadeau

Komt er een kleintje aan of zijn de kersverse ouders zojuist bevallen van een prachtige baby? Voor alle bijzondere momenten bij zwangerschap of geboorte kun je de ouders (to be) verrassen met een attent en compleet Brievenbus Kraamcadeau van Jans Babybox.

Wanneer een Brievenbus Kraamcadeau versturen?

Er komt een kleintje aan! Tijdens de zwangerschap zijn er verschillende mijlpalen die aanleiding kunnen zijn om de ouders (to be) te verrassen. Vooral de bekendmaking van een zwangerschap is een perfect moment om degene alvast te verrassen door een brievenbus cadeau te versturen. Zo komen de gelukkige ontvangers al heerlijk in de stemming om zich voor te bereiden op de komst van de baby.

Ook de gender reveal of zwangerschapsverlof zijn momenten waarbij je de mama (to be) een beetje extra aandacht en liefde kunt geven door een cadeau per post te versturen.

In de hectische eerste dagen na de geboorte van een baby, hebben de ouders hun handen vol. Het ontvangen van bezoekers en cadeaus kan soms een beetje overweldigend zijn. Een Brievenbus Kraamcadeau van Jans Babybox is een attent gebaar in het geval dat je niet direct in de gelegenheid bent om op kraambezoek te gaan. Deze feestelijk verpakte kant-en-klare Cadeauboxen worden per brievenbuspost verstuurd naar de gelukkige ouders.

Een Attent en Compleet Cadeau-Idee

Bij Jans Babybox zijn we ontzettend trots op de kwaliteit van onze producten. In de feestelijke verpakte cadeauboxen zitten twee of drie hippe Baby Musthaves. Elk product is met zorg geselecteerd bij uitsluitend de beste en hipste leveranciers. Dit resulteert in een ruim assortiment aan ready-to-give Cadeauboxen waarbij we de zoektocht naar het perfecte cadeau uit handen nemen. Zo heb je eenvoudig en snel een geweldig en attent cadeau voor jouw vrienden & familie die iets moois te vieren hebben. Om de verrassing nog groter te maken voegen wij een gratis kaartje toe met jouw persoonlijke tekst. Zo geef je altijd een hip en bijzonder cadeau, met persoonlijke touch!

Liefs, Jans


 

© 2020 - 2024 Jans Babybox | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel