Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je hiermee te helpen en een oplossing te bieden. Je kunt een mail sturen naar: info@jansbabybox.nl.

Wij zullen de klacht in behandeling nemen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

© 2020 - 2024 Jans Babybox | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel